Elfogadva...

Vaslap program változások, javítások a kiadás óta...

Távoli segítség


Belépés

Partnerünk

Sió-Excise
Hirdetés
Jövedéki Tanácsadó és Szolgáltató Iroda

Kersés

Szavazás

Mennyi időt töltött el a papír alapú nyilvántartással naponta?
 

Vaslap program oktatások

Újabb oktatásokat szervezünk a Vaslap program használatával kapcsolatosan. A több órás bemutatón elmondjuk, illetve kivetítőn bemutatjuk a rendszer használatának lehetőségeit és kitérünk az Önök által – helyszínen feltett – kérdésekre is.

A teremben minden résztvevő számítógéphez ülhet, és néhány alapvető adatbeviteli lehetőséggel ismerkedhet meg.

A következő előadásunk várhatóan Tatabányán lesz, melynek pontos helyét és időpontjait jelezni fogjuk.

A Miskolcon tartott oktatáson tapasztaltak alapján elmondhatjuk, hogy a program elméleti és gyakorlati ismertetésén felül a megjelent résztvevők egymástól is több információt kaptak a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. A feltett, és megválaszolt kérdések többsége mindnyájukat érintette.

Jelentkezési szándék jelzése oktatásra
(egyelőre a várható létszám megbecsléséhez)

(A szándék jelzése nem jár kötelezettségekkel.)

Tapasztalataink szerint az oktatásra jelentkezőknek nem tudunk egyszerre, egy teremben helyet biztosítani, ezért kérjük Önöket, hogy részvételi szándékukat előre jelezzék nekünk az itt látható űrlapon. 

 

 

 

 

A várható létszám ismeretében tesszük közzé weboldalunkon az oktatások helyszínét, időpontjait és díját. (Egy kezelhető csoportlétszám esetében, egy felszerelt számítógépteremben tartott - fél napos - oktatás díja 7.500,- Ft + ÁFA / Fő körül alakul országszerte.)

Az oktatásunk tematikáján - tapasztalatunk alapján - annyiban változtatunk, hogy elkerüljük a bonyolult, ritkán szükséges részek bemutatását. Célirányosan a lényegi részeket kívánjuk gyakoroltatni, mint pl. a bevételezés, vagy a cikktörzs, partnertörzs szerkesztése. Kevesebb szót kap az informatikus programozó, és többet a gyakorlati részben jártas fémkereskedő előadó.

A későbbiekben megjelölt napokra és helyszínekre kérjük, a következő kiírásunk alapján - ismét - pontosítva adják majd le a jelentkezésüket. (Akkor a résztvevők nevere, cégadatokra is szükségünk lesz.)

 

Oldalainkon sütiket használunk. A böngészés folytatásával ezt elfogadottnak tekintjük!