Elfogadva...

Vaslap program változások, javítások a kiadás óta...

Távoli segítség


Belépés

Partnerünk

Sió-Excise
Hirdetés
Jövedéki Tanácsadó és Szolgáltató Iroda

Kersés

Szavazás

Mennyi időt töltött el a papír alapú nyilvántartással naponta?
 

Regisztráció Megnyílt

kezdunk_01A VPOP engedély mielőbbi kérelmezéséhez nyújtunk segítséget az előző heti cikkünkben foglaltak alapján, az Önökkel folytatott beszélgetések során kialakított folyamat szerint. Lépések:

  1. Regisztráció a weboldalunkon (cégnévvel, címmel, adószámmal)  
     
  2. A program felhasználói szerződését aláírva elküldjük az Ön címére (postán, egy napos átfutással)  
     
  3. Ön aláírja a szerződést, és az egyik példányt visszaküldi részünkre.
     
  4. Elküldjük az engedélyhez szükséges program leírást és a nyilatkozatunkat, miszerint:
    • az Ön vállalkozása jogos használója a programrendszernek, valamint,
    • a programunk megfelel a (312/2009. XII. 28.) végrehajtási rendeletben előírt nyilvántartó és adatfeltöltő program feltételeinek,
    • a számlázó modul pedig eleget tesz a 8/1999. (III.5.) és a 34/1999. (XII.26.) PM rendeletben előírt követelményeknek.
  5. A program támogatott verzióját letöltheti weboldalunkról (előre láthatólag 2010. febr. közepétől). A használathoz kérhet telefonos segítséget, illetve személyes bemutatást, kiszállási- és óradíj ellenében. (Ha több kollégájának vagy megbízottjának is hozzáférést szeretne biztosítani, akkor őket is regisztrálnia kell a weboldalon. Ezen felül - a biztonság érdekében - e-mailben kell jeleznie számunkra az új felhasználó engedélyezését az Ön saját, megadott e-mail címéről.)
     
  6. rendszergazda_01Elküldjük a számlát, amelyen egy későbbi fizetési határidőt jelölünk meg. Amennyiben az időközbeni – Önnél lezajló – ellenőrzéseken olyan probléma merülne fel, hogy a program módosítását írja elő a helyi ellenőr, akkor átalakítjuk rendszerüket a VPOP „helyi igényei” szerint. (Rendszerünk központi elfogadtatására jelenleg is törekszünk, ahogy azt előző írásainkban olvashatták.)
     
  7. A programban – a VPOP által – elfogadott működést nem változtatjuk a továbbiakban, csupán azokat a kényelmi funkciókat illesztjük a modulokba, amelyekre nem jutott időnk az év eleji gyorsított fejlesztés során (pl. gyorsabban, kevesebb kattintással kezelhető képernyők, több figyelmeztető üzenet, stb.)
     
  8. Ha a program megfelelőnek bizonyult, Ön átutalja részünkre a szerződés szerinti összeget. (Az engedély megszerzésének kitolódása, ha ez a programtól független okok miatt következik be, a kifizetéstől nem mentesíti a megrendelőt.)

Az időközbeni új információkról értesülhet az oldalunkon, illetve érdeklődhet munkatársunktól.

Oldalainkon sütiket használunk. A böngészés folytatásával ezt elfogadottnak tekintjük!