Elfogadva...

Vaslap program változások, javítások a kiadás óta...

Távoli segítség


Belépés

Partnerünk

Sió-Excise
Hirdetés
Jövedéki Tanácsadó és Szolgáltató Iroda

Kersés

Szavazás

Mennyi időt töltött el a papír alapú nyilvántartással naponta?
 

Problémák a napi és havi jelentést küldő ÁNYK programmal

Tisztelt Ügyfeleink!


Az utóbbi időben jelentősen megszaporodtak a napi és havi jelentések, illetve az egyéb hivatalos dokumentumok beküldéséhez használt, a NAV által fejlesztett, ÁNYK nevű programmal kapcsolatos hibák.

Jelenleg az egyik legnagyobb probléma, hogy a JAVA keretrendszer frissülését nem követte le az ÁNYK program (Bővebb információt itt talál).

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az ÁNYK nevű programmal kapcsolatban, sajnos nem tudunk felvilágosítást adni, mert annak fejlesztését, karbantartását nem mi végezzük.

Kérjük, ha hibát tapasztal a napi, illetve havi jelentések küldése közben, akkor keresse a NAV ügyfélszolgálatát a 1818-as telefonszámon.


Megértésüket köszönjük!


Frissítés!


2021.05.07-én a NAV közzétette a 3.5.0 verziókóddal ellátott ÁNYK szoftverét, melyben elvileg javítva lett az Oracle JRE 1.8.0_291 verzióban letiltott TLS 1.1 titkosítási protokoll használata.

Kérjük, amennyiben a napi, illetve havi jelentés küldése közben hibát észlel az ÁNYK programban, próbálja meg az adott nyomtatvány vagy az ÁNYK keretrendszer frissítését!

A frissítéssel kapcsolatban kérjük a NAV technikai helpdeskjét keresse, mert az ÁNYK nem a mi fejlesztésünk ezért ezzel kapcsolatban nem tudunk felvilágosítást, segítséget nyújttani!


Megértésüket köszönjük!

Oldalainkon sütiket használunk. A böngészés folytatásával ezt elfogadottnak tekintjük!